Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skapade en dig i mig som inte får plats i dig och inte kan nås av mig


Stjärnor, jag ser stjärnor! fall inte för mina önskningar.


min gatlykta väckte mig och sa att det var kallt
men det är inte snö som faller
det är något instängt som håller allt borta
jag ser nostalgi det är jul i kapernaum

min pappa hälsade på och hans enda komentar var
\'tomhet har fått en ny definition\"

vad svarar man på det
ingenting tydligen

nu sover gatlyktan och jag har funderat ut
en drös med glimteniögatsvar
som skulle passat perfekt
om hans komentar hade varit
en glimteniögatkomentar

men det är något som faller
jag väntar på att stjärnan ska smälta och göra sig fri
men jag bor inte i kapernaum

det enda ljuset nära mig är
gatlyktan jag sover med




Fri vers av vänsterradikal
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-01-14 03:02



Bookmark and Share


  Lady_A
Mmm, gillar, rytmen, lågmäldheten, de finstämda känslorna och de underbara ordvalen... Gillar skarpt! Håller verkligen hela vägen
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

vänsterradikal