Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


potäter

Potäter.

Förr i världen så åt man potätfrukterna. Då dog man.
Sedan så gjorde man brännevin av dem.
Nu äter man potäterna.

Pot
Potäter
Pot
Potäter.

med dill
och potäter till.




Fri vers av Hute
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-01-14 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hute

Mina favoriter
Vet hut