Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


Sned

Idag skulle jag trycka på en knapp.
Jag tryckte hårt,
men jag missade.

Då träffade jag vegen.

Den var hård.
Då blev mitt finger sned.

Sned säger jag dig.
Sned.





Fri vers av Hute
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-01-29 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hute

Mina favoriter
Vet hut