Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

En tom spegelbild.

Utan hopp på de vackra.

Utan hopp på lycka.

Bra tomhet.

Ingen kan få bilden att komma tillbaka.

Låt spegeln falla till marken,

Låt den gå sönder och låt den glömmas.




Fri vers av _David_
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-01-14 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_David_
_David_