Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen..


Saknaden kväver varsamt min själ
och sakta somnar jag in.
I drömmen möter jag ensamheten,
Mörk och kall omfamnar den mig för att aldrig släppa taget.
Tomrummet i mitt hjärta gör så ont att jag bara vill skrika.
Men inget kommer ur min mun.
Jag vill bara vakna upp ur denna hemska dröm.
Men sakta märker jag att jag redan är vaken.




Fri vers av _David_
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_David_
_David_