Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text om tillfäligheter och dåligt om döme lyssnar på låten gör du här: http://www.myspace.com/saltast


redan tyst

Redan tyst
Sen solen har gått
Jag är lika uppgiven som du
Mer en du ser
Redan tyst
Sen solen har gått ner

Redan kysst
Fast ingen ser
Lika blåögd som du
Mer än jag ber
Lika barn leka bäst
Om dom ler
Om dom ler
Redan kysst
Fast ingen ser nått mer

Redan lugnt
Innan natt har blivit dag
Lika lugn
Nu som sen
Vet du va
Du har kastat bort ditt slit
För dyra ting och billig sprit
Redan lugnt
Innan natt har blivit dag

Redan slut
Innan någon sagt nått mer
Lika bortkommen
i drömmars maner
redan slut
sen solen har gått ner




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-01-15 11:36



Bookmark and Share


  Linda Bärnfors
Har sagt det förut...säger det igen. Den är underbar- enkel, känslomässig och vacker!
2007-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson