Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilder utav Luis Royo. Skrev en text till en utav hans bilder. När jag väl läste vad jag hade skrivit, så tyckte jag att det passade så bra till verkligheten. Man tycker att allt går fel, men man står kvar, stannar, och försöker igen!


Like the reality

All day and night I fell
It\'s burning a deep hole in my mind.
My nails, scratching words
salt water sippring down my kinn
it fights to get away
from the all-seing eye.

Onec you are gone,
you are forever.
Stuck in the world
were no one understands.
The obvious things
so thin and unreachable
But anyhow, you decides to stay.
Anyhow, you trie again.




Fri vers av Emic
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-01-16 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emic
Emic