Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dånande hörlurar ~

Jag håller ett fast grepp om mina hörlurar
pressar dem hårt mot öronen och hoppas på att allt försvinner
efter varje dånande bullrande \'dunk\' faller jag djupare och djupare ner i mig själv
efter vart enda isolerande ton faller ja längre ner mot ingenting och allt

Hjärtat följer musiken men det går för fort
jag kan inte stoppa det trotts min vilja
jag avlägnar ljudet som jag fäst runt mitt huvud
känslan av hur allt växer omkring mig får mig att tappa fattningen
deras livfulla starka ögon ovanför mitt huvud tittar ner
med en blick av besvikelse

Men ibland vaknar jag upp
jag styr mitt eget hjärta och min vilja
jag orkar titta uppåt mot alla ögon
jag orkar fram tills nästa gång




Fri vers av Emic
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-12-06 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emic
Emic