Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om kärlek


skulle kärlek vara något vackert?

Skulle kärleken vara något vackert ?
De känslor som jag upplevt av den är längtan, sorg och besvikelse .
Finns det någon som kan betrakta det som fint eller vackert ?
Om ja bara kunde hitta den person som inte skulle utsätta mej för nått sånt!
Just nu så känns det rätt hopplöst .
Att hitta någon som man skulle kunna dela kärlek med,
som man skulle hitta tröst hos, det låter som en dröm... En dröm som man drömt många gånger, men aldrig kunnat förvärkliga... När livet kändes som mörkast, då ingen tycktes förstå, när jag ej ville leva mer, bara lämna allting och gå. Då fanns du där för mig, sträckte ut en hjälpande hand, tröstade mig när jag grät, lät mig gråta ut i din famn. Jag tror ej att du förstår, hur mycket du betytt för mig, jag skulle ej leva idag, om det inte vore för dig. Du väckte min själ till liv, den hade varit död i många år, du fick mig att skratta igen, jag hoppas att denna lycka består. Du gav mig hopp på nytt, du satte mitt hjärta i brand, tillsammans ska vi vandra, genom livet hand i hand.




Fri vers av idaloveA
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-01-16 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idaloveA