Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiket

Någon har glömt kvar
sin gamla tepåse
på mitt bord
Men servitrisen är en sköka
hon torkar inga bord
och jag lägger ner mitt huvud
på bordet och blundar
lägger mitt huvud
mot en eftermiddag
Nu stänger de för ikväll
på det här skitcafét
för han som jobbar i kassan
ska hem och våldta sin fru
Jag äter upp tepåsen
och spyr på golvet
men ingen vänder ens på huvudet
Alla har nog med sina egna
ruttna tankar
och jag hatar de här borden
Sparkar sönder bordet
men det är ingen som bryr sig
för ägarn är en jävla hallick
och han skiter i
om jag bränner upp
hans jävla café
det struntar jag i
Lägger mig ner
på golvet
låtsas att jag är
det vackraste liket i helvetet
på det sista
idiotfiket
Glöm inte
att ta på dig tröjan
och glöm
för all del inte
att sätta på dig byxorna
men viktigast av allt
Glöm inte
att ta på dig
ditt ansikte
innan du går ut
Annars sliter
de ut dina
innersta tankar
steker dina drömmar
sakta över elden
våldtar ditt
sista hopp
och lämnar dig
ensam kvar
naken




Fri vers av idaloveA
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-01-18 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idaloveA