Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver dig <33

När jag bröt mitt ben, kom du med rosor och roliga spel.
När jag grät fanns du där som ett stöd av kärlek.
När jag dog var du på min begravning.
Älskling, Jag behöver dig!




Fri vers av BeasFantastiskaNoveller
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-01-16 21:47



Bookmark and Share


    Miranda_singer
Va gullig :)
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

BeasFantastiskaNoveller
BeasFantastiskaNoveller