Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorgsen dikt


Sorgen

Där tårar fryser till is,
där kärlek blir till hat.
I en ocean av sorg,
där lever jag.




Fri vers av Sara*
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-01-17 18:16



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Välformulerad med några få rader!!
En tung känsla!
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sara*