Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd


Rädd för att läsa mer.
Rädd för att veta mer.
Rädd för att gråta mer.
Rädd för att sakna mer.
Rädd för att älska mer.
Rädd för att livet är kort.
Rädd för att glömma bort.
Rädslan är fel.
Saknar någon mer.




Fri vers av Sara*
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-04-20 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara*