Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mamma Lotta för det där med lakanet och soffan osv.

Jag har som sagt aldrig varit speciellt intresserad
Av djupare saker än
OH YEAH BABY MORE MORE MORE
Men nu vet jag inte alls.
Min kära svärmor är så söt, men
Jag ska tacka din son för sexet igår och inatt och nyss
och tack för den där kyssen och för att han sa att mina lår
Inte alls var tjocka de var perfekta att greppa tag i
och förlåt mamma Lotta
jag känner dig inte alls
Men förlåt för de där fläckarna på ditt lakan
Jag vet inte de hamnade där
Du bör fråga din son
Men mamma Lotta du behöver inte vara rädd
Jag käkar piller serrö, piller som aldrig förr.
Och mamma Lotta, nu när jag ändå håller på.
Förlåt för jag låter din son vara uppe och slarva på natten
Förlåt för det där med katten
Mamma Lotta förlåt förlåt förlåt
För att jag är kär i din son,
Vet att jag har stulit honom ifrån dig,
Stulit hans hjärta.
Men mamma Lotta jag kan försäkra dig
jag tar hand om han väl
Stryker hans panna när han sover
Kysser honom varsamt när jag vet att han behöver det
Jag lär honom knyta slipsar och
att man helst inte ska ha strumporna på sig när man knullar
Jag vet jag vet vet vet att det kanske inte
är det bästa man ska lära sin pojkvän
Men det är sånt vi tycker är viktigt
Nu när vi två blitt en.
Förlåt mamma Lotta.
Men jag ska ta din son ifrån dig.




Fri vers av Herself
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-01-17 21:03



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..gillar din text ..fick mig att le
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself