Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återblickar

~~~


det är hur minnena sargar henne något
för varje gång de dyker upp
tränger sig på
pockar på och vill ha uppmärksamhet
total uppmärksamhet

de trasar sönder hennes bräckliga inre
hennes vackra tankar
hennes hopp om den framtid hon önskar

de svärtar glädjen hon känner
och påminner om att allting har en annan sida
en baksida illvilligt trampad i kvävande smuts

hon sargas sönder och samman
sakta, men säkert

bit för bit




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 754 gånger
Publicerad 2007-01-26 15:25



Bookmark and Share


  Rachel Roth
stark text som berör
och engagerar
2007-01-30

  Agnes
Sällar mig till nedanstående hyllningskör. En stark, berörande text.
2007-01-30

  swimsus@gmail.com
Jag håller med nedanstående skribent...otroligt stark och vacker dikt..En dikt jag någonstans relaterar till med alla sinnen!
Du är magnifique Markattis!!!
2007-01-29

    carimba
stark,vacker och medryckande, en text jag läst om och om igen.. Inta för att den var svår att förstå, utan för att den var så mitt i prick!!!
2007-01-28

    Bodil Sandberg
Så perfekt beskrivet...hur de bitar som man trodde trillat på plats plötsligt visar sig flyga omkring lite hur som helst under huvudpällen...skapar KAOS!!!! Snyggt poetat kära Markattan!
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan