Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom!

Kom!
Följ med mig ut
till skogarna, till bergen.

Lägg i din ränsel
endast det du behöver
för att leva från gryning till gryning.

Här smeker ljuset dina fötter.
Här hälsar dig träden
med grenar sträckta ut mot kvällshimlen.

Törsten stillar du i bäcken.
Marken föder den som lever.

Vandrandet om dagen
förjagar mörkret under nattens vila.

Stigarna finner vi tillsammans.

Snart nog når vi
den sista lägerplatsen.




Fri vers av Unnarvarde
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 09:28



Bookmark and Share


  Thurizas
jag älskar den här! fint skrivet! den skall bokmärkas
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Unnarvarde