Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

....människan är den enda varelse som konstruerat en spegel
också den enda som ifrågasätter sin egen spegelbild

tro på världen
tro på dig själv




Fri vers av Maxx
Läst 306 gånger
Publicerad 2007-01-18 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maxx