Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är störd

Kattpiss i trappuppgången
hissen går inte hela vägen upp
men på anna är den fan inte ens monterad




Bunden vers (Haiku) av Maxx
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-13 22:38



Bookmark and Share


  Arcadia1
Tragisk på sitt sätt...
...men den fick mig att le....
Påminner mig om alla de där uttrycken;
Inte alla indianer i kanoten.
Inte alla prickar på korven.
Hjulet snurrar men hamstern är död.
Ljuset är tänt men det är ingen hemma.
....och så vidare....
Hursomhelst så fick du mig att skratta en stund.
Tack!
2007-06-13

  Arcadia1
Tragisk på sitt sätt...
...men den fick mig att le....
Påminner mig om alla de där uttrycken;
Inte alla indianer i kanoten.
Inte alla prickar på korven.
Hjulet snurrar men hamstern är död.
Ljuset är tänt men det är ingen hemma.
....och så vidare....
Hursomhelst så fick du mig att skratta en stund.
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Maxx