Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är historien om den hemlige beundraren.


Vem är hemlig beundrare du eller jag?



Han såg henne varje dag i skolan och visste att hon såg tillbaks på honom.
Även då han inte tittade åt henne tittade hon åt honom och han visste det.
Han var så säker på det att han kunde humorisera det i huvudet såväl som till kompisar.
Men även nyfikenheten brann inom honom.
Vem var hon?
Han visste inte ens hennes namn eller i vilken klass hon gick i!
Han började finna henne intresannt.
Han var van vid att få de tjejer han ville få men denna tjejen var han inte ens ute efter.
Hon hade tittat åt honom, spanat in honom i snart ett år nu.
Trots att hans flickvänner kom och gick mitt framför näsan på henne gav hon inte upp kampen om att få hans blick bemött med hennes.
Han var så säker på sin sak att han nästan kunde gissa precis vad hon tänkte.
Han visste att många spanade in honom, han var ju eftertraktad!
Han var van vid det!
Han visste precis hur det fungerade och var van vid hur tjejerna tänkte och utnyttjade det till att få dom han ville ha.
Men denna tjejen var inte som andra!
Hon flydde inte för att fly undan sina känslor och sin nyfikenhet för honom och hon gav aldrig upp.

Vem var hon?
Var kom hon ifrån?

Han blev så nyfiken att han var tvungen att skämta bort möjligheten av att hon intreserade honom.

Men var han bara nyfiken eller någonting mer?

En sen kväll, vilken kväll som någon annan föll hon in i hans tankar och han började tänka tanken om att kanske prata med henne.
Det handlade inte om mod för det visste han redan att han besatt.
Det handlade mer om en princip sak!

Vad skulle kunna hända, han ville ju inte såra henne på något vis.
Men skulle hans inblandning förändra hennes liv så som han påverkade alla sina romansers liv oavsett hur långvariga.

Var det värt att chansa?

Han beslöt att i alla fall planera sitt bemötande med henne och besluta senare om han skulle utföra det.

Han planerade 2 tillväga gångssett och var så exhalterad av idén att han skrev ner dom båda förslagen.

Han började se henne allt mer i skolan.
Kanske för att han ville det.
Kanske för att han tänkte mer på henne nu än någonsin tidigare.

Han började se till henne som en väldigt vacker varelse.

Men skulle han berätta det?

Vem vet framtiden är oviss!




Prosa (Novell) av chad_89
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-01-18 15:28



Bookmark and Share


  Zabina
Läskigt det här - det är nästan som att jag känner dig.
Nästan exakt såhär är det för mig just nu - fast jag vet inte om han lägger märke till att jag tittar på honom.
Jag blev nyfiken på hans tillvägagångssätt att prata med henne, jag skulle behöva tips ;)
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

chad_89