Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring ring svara älskling, eller kanske inte. Det är ju bara jag...

- Hej, det är bara jag.
Jag ville bara höra hur du mår.
Det var ju nåra timmar sen vi sågs sist.
Ja, jag menar. Jag saknar dig.
Eller, jag saknade dig redan när du sa att du skulle gå.
Jag vet att det är sjukt men, det är så jag känner.
Öh, och förlåt att jag tjatar men, jag vill ju så gärna träffa dig!
Kan vi ses nu på lunchen? Eller efter skolan kanske?
Eller har du något annat för dig?
Ja, jag menar, jag vill ju inte alls störa.
Så om du inte ska ha nåt annat för dig, så kanske vi kan träffas,
om du vill alltså.
För jag saknar ju dig. Ja, det är helt sjukt!
Jag har inte alls känt dig länge, nån vecka bara.
Men det är så underbart att veta, öh. Att veta att du är bara min. MIN!
Det känns så skönt att säga att du är MIN och orden smakar så bra på tungan.
Sen var det fantastiskt igår!
Tack för middan, det var mysigt och du är så underbar att prata med.
Och sexet sen! Ååh, din varma och svettiga kropp när du pressar dig emot mig för att få ut det sista lilla av passionen.
Min lilla passionsfrukt! Haha, nej. Jag vet inte om du tycker om att jag pratar sex på telefon. Men jag kan inte låta bli. Det var som på restaurangen igår, haha.
Du vet, när jag tyckte att du skulle visa lite mer intresse för mina bröst.
Och du undrade om du skulle ta på dem då.
Åh, älskade älskade du.
Jag vet inte heller om jag ska kalla dig älskling när jag inte vågar säga att jag älskar dig än. Och jag kommer nog inte vara den som säger det först av oss två heller.
Jag vågar inte, jag är så rädd att du skulle avvisa mig eller bara mumla \"mm\".
Jag väntar ett tag med älskandet baby.
Eller, älska gör vi redan. Haha, nej. Kanske mer ha sex. Älska är för pinpinetta damer med silke som toapapper.
Jag tror att vi knullar du och jag.
Haha, nu hamnade jag inne på sexet igen. Förlåt älskade du.
Men... SUCK.
Jag ska nog inte störa dig mer älskade du, jag ville ju bara höra hur du mår och så.
Säga att du är vacker.
Förlåt att jag tjatar men...
Nästa gång jag ringer kan du väl i alla fall svara...?




Fri vers av Herself
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-01-18 16:03



Bookmark and Share


  Elsa
Så otroligt jävla bra..
Du är på träning nu så
du hörde mig inte skrika.
Underbart bra Baby!!!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Herself
Herself