Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder utan bakgrundsmusik

mina steg hörs inte

längre


mitt hjärta slår inte

i takt

med tanken


bilderna har blivit... flera


jag blundar


köksbordets repor hör mina skrik

ingen annan

ingen annan




Fri vers av HiFi
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 20:04



Bookmark and Share


  Ellan
denna dikt är fint skriven, och man känner smärtan i den

kramar
2007-01-22

  Mikael Lövkvist
Åg gud vilken smärtsam dikt.
Men vad otroligt fint du skriver.
Och du hörs hela vägen hit.
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

HiFi