Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm dröm en färg

det finns en trappa
upp
till evigheten

trappan är klädd
av mångas känslor

som spränger huvudet i neon ljus
i färger
i regnbågen
som når
ned till mina känslospröt

på knä står jag

känner

andas

längtar




Fri vers av HiFi
Läst 672 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 22:22



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Blir så tagen och berörd av dessa ord...så jag finner inga egna ord. Du bskriver en känsla jag burit på länge, länge... *bokmärkt*
2007-01-18

  Ellan
du är i ditt bästa nu vilka texter du skriver ...
kram
2007-01-13

  stella
Det är lila, det är rött...vackert!!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

HiFi