Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det där som inte går att fånga

Du är tonerna på min stora vita flygel,
fågelns vingslag
föds i flykten
tystnar
då vi landar

Rörelsen ovanför ljuset i min kandelaber
påtvingar ett precist avstånd
mellan värme och smärta
Rörelsen flackar undan
som skuggan på väggen bakom,
du

Allt det där som inte går att fånga,
när vi andas varm rök i vinterkyla
då vi försöker byta den med varandra
utan att för den sakens skull
bli tydligare

Det är där vi lever mellan raderna
mellan persiennens skikt av ljus och mörker
Det är där våra liv blir randiga
och där slumpen och valen löper parallellt




Fri vers av Tina-sol
Läst 322 gånger
Publicerad 2007-01-19 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol