Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är ett samarbete mellan: Fiskaren vid Horizonten Prinsessan i landet som inte finns Finno Moffulj I Fransad Mans Hat Och den är tillägnad alla som känner sig träffade.


Till alla dem som slår i huvudet av sin egen högfärdighet

Vad har ni emot oss?
Vi är inte bättre än er,
Men ni är absolut inte bättre än oss?!

Den som skriker för att övertyga sig själv om sin existens värdighet och mening har oftast inget att säga och ingen kärlek till sig själv.

Kan ni sluta skrika på oss?
Sluta skrika på de som har kärlek?!

Vi vill er bara lycka, det är synd om er… *snyft*
Det är synd om de utan kärlek.
Men det skiter jag fullständigt i!

Det fanns en anledning till Franska Revolutionen, så snälla kom ner på jorden innan ni blir ett huvud kortare…

Erfarenheten har talat, och Vi ber Er att lyssna, för era ögon verkar förblindade av den perfekta fasad skapad av ert skakande Jag.

Även en mindre och större ovän är en medvandrare.

Koncentrera er på ert hantverk och inte på ert ego!

Jag vill vara ifred nu...
Lämna mig…
Solen har gått ner och de sista har fallit…
Låt mig vara nu, så vi kan fortsätta vandra i frid?!




Fri vers av Matilda Fransson
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-01-21 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Fransson