Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart hem

Jag ser en stjärna falla

Från min balkong ser jag staden
Ser in i fönstren på andra sidan gatan
Ser en mor läsa sagor för sin mörkrädda son
Ser det gamla paret läsa och sticka till radions brus
Se de älskande dra för gardiner och stänga persienner

Nee, jag går nog in igen
Det drar så kallt över min balkong inatt

Hos mig är alla ljus släckta




Fri vers av Matilda Fransson
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-01-21 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Fransson