Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är trädet



ser mej som
tjärnen, bäcken, havet
stillaporlastorma
täljer dej en barkbåt
njuter i stiltjebrisstorm
täljer igen en ny
och igen igen
älskling, jag är trädet




Fri vers av anna.dubonnet
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-01-19 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna.dubonnet