Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i kras i kras

Det är nåt svett i luften. Jag vet inte vad det är men det är som om vädret är människan snart
dundrar åskan och luften klar klar igen.
Sen när har du ett rent hjärta?

Har du nånsin lekt en lek som inte är härmleken.

Döden gör ingenting för oss. Inget för oss.




Fri vers av anna.dubonnet
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anna.dubonnet