Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom hem!


Alla hjärtans dag...

Det finns ömhet hos människan.
De håller om varandra, blir en del av den andre...
De kallar det kärlek, det kallas kärlek.

Det finns underverk hos människan,
De visar sig när hjärtan bultar och händer darrar.

Men ingen älskar som jag.
Jag kan le och glädjas åt deras lycka...

Men ingen kan älska så gränslöst och heligt som jag...

Det gör mig förundrad,
Men det är möjligt,
Bara för att du är du och jag är jag...




Fri vers av Velique
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-01-19 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Velique
Velique