Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer till mig med ett leende och du åker från mig med sorgen i hjärtat

Du frågar mig, varför jag älskar dig.
jag svara dig, för att du håller mig kär.
du frågar mig om det alltid kommer vara du och jag.
jag svarar dig att jag hoppas, vill uppleva dig varje dag.
jag fråga dig varför du älskar mig.
du svarar mig, därför att du håller mig kär.
jag fråga dig om det alltid kommer vara du och jag.
du svara att du inte hoppas och tror du bara vet.

älskar dig 




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-01-20 13:48



Bookmark and Share


  BlåhäXa
Så enkelt ska kärlek vara!!! underbart!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj