Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


En kopp choklad..

En kopp varm choklad,
med hård vispad grädde.
En brasa vilt sprakande,
en varm fäll i soffan.

En upplevelse värd att dela....

eller vad tycker du?




Fri vers av sachie
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-01-20 16:26



Bookmark and Share


  Lilla Mo
Dina ord väcker en längtan till det där lugnet, till värmen och vila.
Det är precis så jag vill ha mina lördagar när snön och vinden viner utanför fönstrer. Varm choklad är som plåster för själen.
2007-01-20

  Söder
Ja, det är aldrig fel i vinterkylan... Mysig dikt!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie