Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

januarikväll

det var en kväll i januari, på ett hotellrum och jag var full.
in kommer en kille, som börjar röra mig, så ja ramlar omkull.

han tar på mig och min kropp,
kör in sin stenhårda kuk i min kropp,

jag vet inte vad jag skall göra, vad ja skall ta mig till, är detta slutet av mitt liv, är det så här det skall gå till, är detta vad ja vill?

jag var full, tyst, sa ingenting och låg på golvet som en död fisk, vågade knappt andas, ville inte ta någon risk.

jag kan inte förstå, hur en människa kan vilja göra så.
jag kan inte förstå, hur han kunde våldta mig och sedan gå.

hur kan man göra en sådan sak och sedan gå med ryggen rak?

inser han inte att han gjorde fel? han har tagit bort en del av mig, och jag kommer inte bli hel.








Fri vers av Sannaminaord
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-20 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sannaminaord
Sannaminaord