Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dröm

Det gör ont när drömmar krossas.
man skrattar - men allt är bara på låtsas.
när ingen ser, när ingen hör,
det är då man önskar att man snart dör.
men sedan kommer någon och man måste le.
le för att dom inte ska kunna se.
se smärtan som finns inom mig.
smärtan av att jag blev sårad - av dig.
men när man ligger på botten och inte hittat vägen ut, då ska man tänka på att livet ännu inte är slut.
det finns så mycket kvar att leva för,
då är alla problem i världen inte ens värda att dö för. Det är vänner och familj, som formar dig till lite vad de vill, men det är du som gör det sista avtrampet i vem du skall komma att bli.
någon dag kommer jag att hitta någon och kunna säga VI.
det kan ta dagar, det kan ta år, men tiden kommer så småningom att läka alla sår.
Men man skall inte ge upp, oavsett hur mörkt det än ser ut, så tar inte livet slut.
man måste våga leva för att se vad som händer.
det går inte att ge upp å hacka tänder.
det går inte att gömma sig bakom en dörr,
bara för att man är rädd för att bli sårad, som man blivit förr.
det går inte att sluta leva medan hjärtat slår.
man måste våga, och inse att det ändå går.
det går att klara sig , oavsett hur svårt det än känns.
jag vet hur jobbigt det är när broar sprängs, och när själen bränns.
men man måste må dåligt för att veta när man mår bra, man kanske inte märker någon förbättring direkt, men kanske om någon dag. att höra om människor som vill begå självmord smärtar så. varför måste de dåligt må?
det gäller att inte ge upp även när allt känns skit.
livet är en vinstlott, även om det just nu känns som en nit. jag vet att jag kanske svamlar, men det blir sådär ibland.
men våga leva, våga andas, våga få dina drömmar iland. Dö ska vi alla göra någon dag, men ta inte livet för givet, du kanske inte lever inom ett tag. Död kommer man vara hela tiden och hur kul är det, fast det är det ju ingen som vet, men vad jag försöker säga är att man lever bara en gång, så för i helvete, låt din livstid bli lång, snabba inte på den med rakblad, tabletter, knark och rep.
Livet är ingen lek. det är alltid förtidigt att ge upp vet ni väl? Tänk på det. god kväll..




Fri vers av Sannaminaord
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-20 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sannaminaord
Sannaminaord