Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ett

Om du slår mig, slår du dig.

Om du sparkar mig, sparkar du dig.

Om du sårar mig, sårar du dig.

Om du skadar mig skadar du dig.

För vi är ett.




Fri vers av Tango
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-01-20 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tango