Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker gärna på dig!

Du stal mitt hjärta.
Och på det sättet hela min uppmärksamhet.
Du stal mig!
Men det gör inget...
Jag tänker gärna på dig.




Fri vers av Tango
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-01-23 16:30



Bookmark and Share


    Camillaa
bra skrivit !!

/ C
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Tango