Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det du inte kan ta ifrån mig

Det finns en sak,
en enda sak som
ingen kan ta ifrån mig.

En sak som ingen kan röra,
En sak som ingen kan förstöra
om jag inte låter dem göra det.

En sak,

Mina drömmar




Fri vers av sachie
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-20 20:34



Bookmark and Share


  Haikupeter
Mycket sant, mycket tänkvärt och mycket välskrivet
Jag gillar dikten :)
2007-01-20

    sunnanvind
det har du så rätt i...
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie