Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pounsikou betyder tack på malajiska


pounsikou

~~~


med frukost, haikuer och röda orangutanger
bland nattvarma lakan,
flätade fingrar,
bubbel och bubblande kärlek,
magiska ögonkast
och mjuka läppar


gjorde du min dag
till en vacker dag




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 545 gånger
Publicerad 2007-01-21 15:38



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Så otroligt vackert....jag anar att någon fyllt år? I så fall: Stort grattis till dig gumman! Jag hoppas att det blev/ blir en underbar dag också! ;) Kram!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan