Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vacker du är

så vacker du är.
helt stelfrusen med blå-lila händer fulla med knivskurna sår liggandes på din mage.
vad vacker du är.
med ditt långa blonda hår som stängts ner av ditt eget blod.
vad vacker du är.
med din vita klänning som smeker din nakna hud.
vad vacker du är.
när du är död




Fri vers av NannaAuroraMaj
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-01-21 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NannaAuroraMaj
NannaAuroraMaj