Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm vågade inte fortsätta, tänkte att d´nog blir lite väl magstarkt=)


Precis när jag ska somna

ibland när jag ska somna,
eller nej,
varje eviga natt,
när jag ligger i min ensamhet,
omsluten av täcken och filtar, stirrande rätt ut i mörkret,
börjar jag lossas,
lossas att jag ligger & väntar på dig,
du är på toaletten, eller så släpper du ut katten,
ja nått sånt gör du,
& jag, jag ligger förväntansfullt & väntar på dig i sängen.

Sen sluter jag ögonen,
så har du kommit in i rummet,
klär sakta av dig vid fotändan,
kryper sakta upp i sängen över mig.,
lägger dina händer på mina ben o drar av alla täcken,
bolster på bolster landar nere på golvet.

Jag skrattar till, jag suckar, jag flämtar,
när du försiktigt lägger dig brevid,
och smeker min kallvarma hud,
något har hänt i mig & längtan är inte längre längtan
längtan har bytts ut mot begär,
begär som pressar dig mot mig,
låter dina fingrar glida längs mina ben upp ända upp.





Fri vers av annazona
Läst 866 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-01-21 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annazona
annazona