Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknat någon,något eller sig själv ibland det har vi alla gjort.......


Angående saknad

Tanken om saknad

Du smärta rinn
Rinn av min hud
Blöt marken
Med sorg
Rinn av min
Kroppsliga borg

Skälv aldrig åter
En slagen själ
Mitt råd att beakta
Mitt ord att svälja
Till dig ,du väsen
du dystra skrud

du tröst brinn
bränn min längtan
elda marken
med hetta
bränn för mig
dessa vilsna stigar

ur din lönlösa sömn
du döden vakna
nyttig men bedrövlig
så som det alltid var
från den första timma
efter stillsam tystnad




Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-01-22 10:01



Bookmark and Share


  Linda Bärnfors
Stark och vemodig! Jag tycker jättemycket om den här texten!!!
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson