Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick -Ett jungfruligt snedsteg

En nunna for till gyn. uti Skara.
Sa till doktorn ”Säg vad kan det vara?”
Doktorn sa med ett flin,
”Det är rätt lätt i teorin,
men blir nog krångligt för dig att förklara”.




Fri vers av K Larsson
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-01-22 10:22



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
fullkommligt lysane historia, verkligen !
kanske lite svår taktmässigt, men funkar
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

K Larsson