Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET FÖR OSS


varje sekund borde vi tonåringar ha \"vår livs roligaste tid\"
...ni borde nog uppdatera era minnen


jag vet ingen
som inte omkommer om och om igen
och jag vet ingen som inte tycker tonåren
är den värsta penentrationen av dem alla

det är fruktansvärd känsla
att känna att
man inte är tillräckligt dum för att slippa se och höra
och samtidigt inte tillräckligt smart för att acceptera
att världen inte alltid kan vara vadderad och
ha en grym kontrast.
jag antar att det är det som gör en missbrukare
till en missbrukare


och det är ju ett faktum
att de man trodde var starkast
visar sig vara de som
blev berövade sin oskuld
så otroligt omöjligt tidigt
Och, sorgligt med sant;
jag skulle se rött om jag fick se
en innehavare av komplett lycka



vakuum
vakuum
blås liv i oss nu för helvete




Övriga genrer av highway101
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-01-23 20:04



Bookmark and Share


  starsail
<3 du är grym och du har så rätt!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

highway101