Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det avgörande svaret

Hon sätter på sig en peruk,
långa lösnaglar
med botox i läpparna är inte ens leendet hennes eget

Och du kysser henne,
låter henne klösa din rygg
och det spelar inte längre någon roll
när hon förvandlas från blondin till brunett
eller om det var tvärtom

För i den stunden bestämmer ni er för att kyssa fram någonting nytt.
Och alla naglar faller,
i takt med kläderna
i tempo med era hjärtans rytmiska samspel

Du sätter på dig hennes peruk,
trär hennes naglar över dina avbitna
och du frågar om hon älskar dig nu




Fri vers av Tina-sol
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-01-22 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol