Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är bara en text. En helt vanlig text som inte alls har någon form, men ändå, Den finns där, frågan är om den verkligen betyder något.


Att inte veta vad man ska göra, då allt rasar samman.

Ibland så känner man att man bara vill byta familj och vänner för ett tag. Om så bara för en helg, komma bort från alla man dagligen ser och möter. Att få byta miljö. Att resa till någon vän långt bort bara för att komma undan vardagen.

Att få kunna ha någon som lyssnar, utan att denne är inblandad i vad som hänt. Att ha någon som lyssnar utan att döma dig. Tänk vad skönt det vore om man hade en sådan plats dit man kunde fly när man ville.

Om så bara för en dag.

Allt för att slippa vakande ögon, oroliga miner och dömande röster. Att komma undan all press och stress i vardagen. Att kunna fly från sitt egna liv.

Så känns det ibland. Man vill ha någon att prata med. Prata om allt och inget med. Någon som förstår och vill lyssna, även på de små rätt så oviktiga sakerna i livet.

Tyvärr är det ont om sådanna människor här. Sitter ibland och undrar om det ens finns någon som sitter & tänker så. Mer än jag. Finns det någon..




Övriga genrer av Snubblaraldrig
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-01-23 13:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en någon som helst att prata med, finns i något äldre människor där de står eller sitter och väntar på en buss, eller bara solar ansiktet på en parkbänk någonstans där ensamma du går förbi, kanske utan att se, se människan
2008-02-25

  Elina Källman
Ååh, så bra du är Gabbi :)
Underbart att läsa.
Du kan fly till mig ibland när du vill komma bort,
Pite är alltid öppet för dig :)

/Elina
2007-08-07

  Jean-Michel Orblin
ja det är viktigt att lyssna och att folk tar sig tid
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig