Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-/+Titel? -/+Text? -/+Språk och ordval? -/+Helhet? -/+Allt? -->Respons tack! :)


*ett kärleksbrev till dig* För jag tror jag tycker om dig

Hej!

Jag tror jag tycker om dig!
Men det har du nog redan listat ut?
Jag tror jag gillar att höra din röst,
för jag ler var gång jag hör den.

Jag tror nog att jag saknar dig
(ibland, i smyg)
Tänk om du visste vad varje ord
betyder, det berör!
För även det mest enkla saker
kan lysa upp min dag

En dag kanske jag säger som det är.
Men för nu får det räcka med att jag vet,




men imorgon,
kanske att imorgon,
så vågar jag säga,
som det är till dig!


-Jag tror jag tycker om dig!




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 1332 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-24 03:11



Bookmark and Share


  Elina Källman
Oh, så gulligt :)
2008-09-21

  Josef Ahl
Bra! :)
2008-07-28

  Just Emotions
ååå så fint.. sött..
Behåll det för dig sj ett tag
Smaka på det
Skynda långsamt med orden
2008-07-13

  devilsangel
Ett gulligt kärleksbrev..om att inte våga säga sanningen...ändå tror jag man känner på sig när nån annan hyser dessa känslor...fast inte alltid förstås *L...
Tycker det är fint skrivet och du ska nog behålla det som det är, ett enkelt brev om stora känslor :))
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig