Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ben Fold Five - The Luckiest


The Luckiest


Det var aldrig meningen att lämna dig
Jag trodde verkligen att jag gjorde rätt..
Men det sägs,
att det är felstegen som färgar oss.

Och jag färgade mitt hår dött
blekte min stjäl
och försvann.

Vävde in mig i mina tankar
att jag fått det jag letade efter
men aldrig det jag sökte.

Men nu, hundra år senare, eller kanske ett
har jag hittat andra ryggar att rida på
och även om jag alltid kommer ångra
vågar jag le igen, utan att skämmas.

Det kommer nog en dag
när man kan säga, på riktigt
att man har gått vidare.
Att man är färgglad igen.

Jag kan vända mitt asikte mot solen
igen.
Efter hundra år, eller kanske ett
kan jag äntligen andas igen.

För jag tror jag har hittat det igen.
Det som jag trodde jag förlorat
för hundra år sedan, eller kanske ett.

Och en än gång
kan jag lägga mig ner
och fortfarande ha kontroll.

Jag har nog gått vidare älskling.
För äntligen är jag världens lyckligaste..
..igen!




Now I see it everyday
And I know
That I am
I am, I am
The luckiest - Ben Fold Five




Fri vers av dofta
Läst 523 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 10:25



Bookmark and Share


    vilsen
breathtaking, fenomenalt ! så rakt och fint och det är nu jag borde citera ett stycke från texten och säga att det var min favoritrad i allt, men jag kan inte välja. GÖRBRA ! (på göteborska, du vet ;))
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

dofta
dofta