Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon som känner igen sig...?


Du var väl min vän?

Hård och svår att komma igenom.
En kaxig gloria runt på ditt huvud.
DU kan verkligen stava till JAG.
Så falsk egentligen enligt mig.

Igår trodde jag att du var min vän.
Idag insåg jag att dumheten blåste mig.
Du måste väl förstå att vinden är kall?
Herre Gud, du inser inte det.

Sen kom Hon som är bara så fantastisk,
den mest pinsama på denna jord.
Vet inte hur du tänker, men det står för dig.
Säg mig, behöver du ett handtag så glöm mig.

Jag försvann från dig och valet gjorde du själv.
Kom inte å säg att jag inte var en vän,
för då förstår du verkligen ingenting... ingenting.




Fri vers av Dreamer
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-01-24 22:21



Bookmark and Share


  Jasmine
hehe skrev kritken ganska fort. de ska stå skäl inte själv!
2005-02-11

  Jasmine
Jag vet precis vad du menar. ja ber dig att fortsätta stå på dig själv. om man har erfarenheten av att vänner vändit en ryggen utan nått riktigt själv vet du också att när de väl kommer till kritan så stämmer de. ensam och stark.
2005-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Dreamer