Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkigt slut

Som man slet, vad gick fel?
Man lade manken till, och andra sa tssss...
Vart tog hjärtat vägen, inte vet jag?
En sak vet jag dock, hjärtat försvann från mig också,
och det vet jag ta mig fan mer om än ni.

Så skönt att det är över, så jäkla skönt.
Det var inte kul att jobba med er.

Hejdå, och lycka till med det ni gör, släng er i väggen för skaffa lite personlighet och ödmjukhet tills nästa gång.
Ni har inte en susning om vad det handlar om.
Tsss... inte en susning. Ni är och var aldrig ens nära.




Fri vers av Dreamer
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-09-20 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamer