Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you...

Vill bara säga en sak... FUCK YOU!
Jag klarar mig utan er, faktiskt ännu bättre.

Är ni så korkade... ja, sorry.
En dag fattar ni också, men tills dess...
FUCK YOU!




Fri vers av Dreamer
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-01-24 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dreamer