Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet utan för en bur. Det är bara att öppna dörren...


Fri

Fri som fågeln
svävar över stålgrått hav
Bort mot en känd okänd kust

Fri som vinden
sveper över vallmoängen
Bort mot en känd okänd stig

Fri som människa
vandrar över bergen
runt kröken mot känt okänt mål




Fri vers av sachie
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-01-26 17:51



Bookmark and Share


    eva m h
Härligt med friheten att upptäcka nya horisonter!!! Om man vågar!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie