Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Att välta omkull
kan vara kul
vid rätt tillfälle
och med rätt sällskap

Att vara yr
är härligt i lyckorus

Att vara tillfälligt
pank
kan vara nyttigt
om man sedan
blir tillfälligt
rik

Att älska
är att våga
balansera utan skyddsnät




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-01-25 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan